نمونه برداری پاپ اسمیر و اچ پی وی در آزمایشگاه امیر کبیر انجام می شود    ✍ جهت درخواست خونگیری در منزل به شماره 09300968431 در یکی از شبکه های واتساپ، ایتا، روبیکا، تلگرام و ... پیام دهید    ✍ جهت ثبت نسخه الکترونیکی به شماره 09300968431 در یکی از شبکه های واتساپ، ایتا، روبیکا، تلگرام و ... پیام دهید    ✍ سفر کردن فرایند پیری را به تعویق می اندازد    ✍ سلامت چشم با سلامت قلب و عروق مرتبط است    ✍    ✍    ✍    ✍    ✍    ✍ برای حفظ سلامت بیشتر آب بنوشید!    ✍ زمانیکه دارای نشانه های سرفه و تب هستید از ارتباط نزدیک با سایرین خودداری کنید    ✍ مصرف موادحاوی ویتامین ها در هوای آلوده توصیه می شود    ✍ استفاده از ماسک در شرایط الودگی هوا اکیدا توصیه می شود    ✍    ✍ راههای انتقال میکروب · قندان · پول، و اسکناس سکه · خودکار ، قلم، ماس و کیبرد · دست دادن و روبوسی · استفاده از غداهای روباز عرضه شده در خیابان ها ·    ✍    ✍    ✍    ✍    ✍    ✍    ✍    ✍    ✍ در صورت مشاهده نشانه های تب، سرفه و خستگی درخانه بمانید و از انتقال ویروس اجتناب کنبد    ✍    ✍    ✍

آزمایشات

مورد استفاده
1.ترومبوز وریدی یا شریانی با علت ناشناخته
2.سابقه یک و یا بیشتر مرگ و میر دوران بارداری با علت ناشناخته.
3.تولد یک یا بیشتر نوزاد نارس قبل از 34 هفتگی دوران بارداری.
4.سقط جنین خودبه خودی متوالی 3 یا بیشتر، با علت ناشناخته ، قبل از
5.وجود یک اختلال در گردش خون پوستی .
6.حضور یک بیماری روماتیسمی به ویژه لوپوس اریتماتوز سیستمیک.
7.امکان اندوکاردیت ترومبوتیک غیر باکتریایی.
نام روش اندازه گیری
Elisa
نام های مشابه
آنتی بادی ضد فسفولیپیدPhospholipid Antibodies IgG and IgM, Serum، Lupus Anticoagulant
نوع نمونه
سرم-پلاسما
حجم نمونه
0.6 میلی لیتر
کمترین حجم نمونه
0.3 میلی لیتر
نگهداری نمونه
"7 روز در دمای 8 -2 c˚ ، سه ماه 20- c˚"
حمل و نقل نمونه
در 8 -2 c˚ یا 20- c˚
نیازهای همراه نمونه
نوع نمونه روی ظرف نمونه و برگه درخواست حتماً قید شود.
اطلاعات لازم از بیمار
سکته مغزی-ترومبوز وریدی-سقط های مکرر
معیار رد نمونه
"حجم کم، همولیز،ایکتریک،لیپمیک"
اطلاعات بالینی
سندرم آنتی فسفولیپید بیماری است که باعث لخته شدن خون در شریان ها و رگ ها می شود. این بیماری یکی از علل سقط های مکرر است و می تواند به تنهایی (سندرم آنتی فسفولیپید اولیه) یا در کنار سایر بیماریها مثل لوپوس تظاهر پیدا کند. همچنین یکی از علل سکته مغزی در افراد جوان است. تخمین زده شده که 1 نفر از هر 5 نفری که قبل از سنین 40 سالگی دچار سکته مغزی می شوند احتمالا به سندرم آنتی فسفولیپید مبتلا هستند.
این بیماری در همه گروه های سنی قابل مشاهده است اما بین سنین 20 و 50 سالگی شایع تر است. شیوع آن در افراد جوان حدود 1 درصد و در سنین بالا حدود 3 تا 5 درصد می باشد به نظر می رسد به دلیل اثر آن در دوران بارداری سلامتی زنان را بیش از مردان تحت تاثیر قرار دهد.
این بیماری در ابتدا در افراد مبتلا به لوپوس (لوپوس اریتماتوی سیستمیک) تشخیص داده شد اما بعدها معلوم شد در افرادی که به لوپوس و یا بیماری های دیگر مبتلا نیستند نیز قابل مشاهده است.
مقادیر مرجع
up to 10
واحد:U/ml
تفسیر
آنتی بادیهای ضد فسفولیپید (APA) گروهی از ایمونوگلوبولینها می باشند که بر علیه فسفولیپید بوجود آمده اند. انواع APA عبارتند از: آنتی بادی ضد کاردیولیپین (ACA)، لوپوس انعقادی یا لوپوس آنتی کوآگولانت (LA) و آنتی بادیهایی که سبب مثبت کاذب بیولوژیک در سرولوژی سیفلیس می شوند.آنتی بادی ضد فسفولیپید در 40 – 30 درصد از بیماران مبتلا به SLE مثبت می گردد. این آنتی بادیها (IgG/IgM) در ترومبوز سرخرگی و سیاهرگی، سقط جنین خودبخودی و انفارکتوس جفت دیده می شوند. همچنین در بدخیمی ها، لوپوس القاء شده با دارو، بیماریهای مزمن و بیماریهای عفونی نیز ترشح می شوند.نتایج مثبت و به شدت مثبت آنتی بادی های ضد فسفولیپید (40 GPL or MPL ≤) یک معیار تشخیصی برای سندرم آنتی فسفولیپید (APS) می باشد. سطوح پاییتر APA ممکن است در بیماران با علائم بالینی APS مشاهده گردد اما نتایج به دست آمده تشخیصی نیست.
تشخیص آنتی بادی های فسفولیپید تحت تاثیر درمان ضد انعقادی قرار نمی گیرد.
احتیاط ها
-مهارکننده های فاکتور VIII ممکن است منجر به نتایج مثبت کاذب تستهای لوپوس انعقادی گردند.
-حضور موقتی APA ممکن است در عفونتها و تجویز یکسری داروها مشاهده گردد.
-سرم های شدیداً لیپمیک (بیشتر از 3g/dl تری گلیسرید)، ایکتریک (بیشتر از 40 mg/dl بیلی روبین) و همولیز (بیشتر از 1000 mg/dl هموگلوبین) در نتایج آزمون تداخل ایجاد می کنند.
روز و زمان انجام آزمایش
روزهای زوج
حداکثر زمان انجام وجوابدهی آزمایش
5 روز


66611846
66604651
بزرگراه آيت الله سعيدي ، چهار راه يافت آباد
ابتداي بلوار معلم، پلاک 3
ساعت کار آزمایشگاهشنبه تا چهارشنبه 6 صبح تا 19 پنج شنبه 6 صبح تا 17 جمعه ها آزمایشگاه تعطیل است
کلیه حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به آزمايشگاه پاتوبيولوژي اميرکبير می باشد.
طراحی شده توسط شرکت پیوند طب و نرم افزار